Tietosuojalauseke

Tykkäsitkö? Näytä se myös muille.

 
TIETOSUOJALAUSEKE

 

Verkkosivuston tietosuojalauseke

Käsittelemme henkilötietoja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa.

Sara Kom OÜ (y-tunnus 2908184-4) tarjoaa verkkosivuston saracommunications.fi. Tietosuojalausekkeessa käytetyt ilmaisut “yritys”, “yritystä” jne. tarkoittavat Sara Komia ja sen SARA Communications-verkkosivuja. Ilmaisut “sinä”, “sinun” jne. tarkoittavat sinua verkkosivuston käyttäjänä riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt verkkosivustolla vai et.

Tiedämme, että henkilötietosi ovat sinulle tärkeitä, ja ne ovat tärkeitä myös meille. Siksi käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja järkevästi. Tässä verkkosivuston tietosuojalausekkeessa esitellään henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä vieraillessasi ja rekisteröityessäsi verkkosivustollamme.

SISÄLTÖ:

  1. Mitä henkilötiedot ovat?
  2. Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?
  3. Mitä teemme henkilötiedoillasi?
  4. Mistä henkilötiedot saadaan?
  5. Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?
  6. Miksi ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja?
  7. Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?
  8. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?
  9. Millaisia tietosuojaan liittyviä valintoja voit tehdä?
  10. Ota yhteyttä
  1. Mitä henkilötiedot ovat?

Tässä käytetty ilmaisu “henkilötiedot” tarkoittaa mitä tahansa sinuun verkkosivustomme käyttäjänä liittyvää tietoa riippumatta siitä, oletko itse ilmoittanut kyseiset tiedot, onko ne kerätty sinulta tai saatu muulla tavoin.

  1. Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?

Verkkosivuston tarjoajana Sara Kom on kaikkien sinusta säilyttämiemme, keräämiemme, käsittelemiemme ja toimestasi tapahtuvaan verkkosivuston käyttöön liittyen tai muulla tavoin hankkimiemme henkilötietojen vastuullinen rekisterinpitäjä.

  1. Mitä teemme henkilötiedoillasi?

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käyttää mm. hänelle tarjottavien tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen; pyyntöihin ja kysymyksiin vastaamiseen; sopimusten täytäntöönpanoon; arvontoihin, kilpailuihin, tapahtumien tai muuhun myyntiä edistävään toimintaan, ja muiden vastaavien toimintojen täyttämiseen.

Sara Kom tekee asiakkailleen suunnattua markkinointiviestintää. Voimme lähettää sinulle tietoa sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista erilaisten markkinointikanavien kautta, kuten esimerkiksi postitse, sähköpostitse, uutiskirjeenä tai teksti- ja multimediaviesteillä.

  1. Mistä henkilötiedot saadaan?

Pyydämme suostumuksesi lain edellyttämällä tavalla ennen henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä yllämainittuihin tarkoituksiin. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi johonkin uuteen tai muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja käytämme tietojasi sellaiseen tarkoitukseen vain silloin, kun laki edellyttää tai sallii sellaisen käytön tai olet antanut siihen suostumuksesi.

Vain rajallisella määrällä Sara Komin työntekijöitä on pääsy henkilötietoihisi yllä mainituissa tarkoituksissa (myynti ja markkinointi). 

Sara Kom saa henkilötiedot asiakkaalta. Tiedot voivat olla palvelujen käytöstä havainnoituja ja johdettuja.

Verkkosivuston käyttöön liittyen keräämämme, käsittelemämme ja käyttämämme henkilötiedot koostuvat meille antamistasi tiedoista sekä esimeriksi oppaidemme tai muiden materiaalien lataamisen yhteydessä saamistamma tiedoista.

  1. Mahdollisesti kerättävät tiedot
  • Yhteystiedot (puhelin, sähköposti jne.);
  • Edustamasi yrityksen (jos on) nimi, y-tunnus, osoite, osasto, yhteystiedot ja muut tiedot sekä tehtäväsi;
  • Sara Komin sinulle antama asiakasnumero;
  • Tarjouspyynnöt ja tehdyt tilaukset sekä antamasi suostumukset;
  • Uutiskirjetilaukset, kampanjoihin osallistuminen, käytetyt erikoistarjoukset jne.
  • Kyselyjen vastaukset, arvioinnit, arviot ja muu annettu palaute;
  • Verkkosivuston kautta lähetetyn viestinnän sisältö, myös verkkosivuston sosiaalisen median julkaisuihin liittyvät tiedot tai muulla tavoin Sara komin tai käyttäjien kanssa jaetut tiedot, kuten esimerkiksi chattipalvelujen viestit ja viestien kopiot.
  1. Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?

“Evästeet” ovat pieniä tietomääriä, joita verkkosivusto siirtää hyvin pieninä tekstitiedostoina tietokoneesi kovalevylle. Evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen. “Evästeet” voivat helpottaa verkkosivuston käyttöä tallentamalla verkkosivuston käyttöä koskevia mieltymyksiäsi. “Evästeet” eivät itse tunnista käyttäjiä, joskin ne tunnistavat käyttäjän tietokoneen.

Voimme kerätä henkilötietojasi suoraan sosiaalisen median sivujemme kautta, joita ovat esimerkiksi Facebook, Twitter, LinkedIn ja muut.  Sara Kom käyttää seuraavia verkkosivustoon liittyviä evästetyyppejä ja tekniikoita: Google Analytics, Facebook pikselit.

  1. Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?

Sara Kom suojaa käyttämänsä tietokoneet lain edellyttämää huolellisuusvelvoitetta noudattaen.

  1. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin niiden keräämistä edellyttävä laillinen käyttötarkoitus, sovellettavien tietojen säilytystä koskevat toimintatavat tai sovellettava laki vaatii tai sallii.

  1. Millaisia tietosuojaan liittyviä valintoja voin tehdä?

Voit tehdä useita tietojesi keräämistä, käsittelyä, käyttöä ja käyttötarkoituksia koskevia valintoja. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Voit kieltäytyä tiettyjen henkilötietojen luovuttamisesta kokonaan erityisesti silloin, kun pyydämme suostumustasi tietojen keräämiseen.
  • Voit milloin tahansa muuttaa tai perua kaikki aiemmin tietosuojaan liittyen antamasi suostumukset ja lopettaa uutiskirjeen tilauksen tai muut tilaukset.
  • Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi muun käytön markkinointitarkoituksiin.
  1. Voit pyytää rekisteritiedot nähtäväksesi:

sari.putkonen@saracommunications.fi
+ 358 40 759 7020

Julkaistu: 15,9,2018, Helsinki