Videokuvaus

Tykkäsitkö? Näytä se myös muille.

 

Videomarkkinoinnilla näkyvyyttä – nopeasti hyvät videot someen

 

 

 

 

Tilaa videokuvaaja ottamaan videoklippisi! Käytössä ammattilaisen Adobe Pro -ohjelmisto. Videomarkkinoinnissa pääset kertomaan sanojen, kuvan, musiikin ja tunnelman keinoin viestisi.

 

Aloittavan yrittäjän videopaketti sisältää suunnittelussa sparraamisen, videokuvauksen (max. kaksi tuntia) ja sen pohjalta kolme kappaletta noin 10 sekunnin klippejä. Paketin hinta on 480 euroa + alv 24 %.

Näin helppoa se on

Haluaisitko sanoa tai näyttää videolla pari asiaa potentiaalisille asiakkaillesi? Sovitaan yksi kuvaussessio, kuvataan sinut ja sanomasi. Tehdään päivän kuvauksista esimerkiksi kolme noin 10 sekunnin klippiä sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Paketin hinta on 480 euroa ja sisältää mahdollisuuden tilata seuraavat kolme klippiä hintaan 400 euroa.

Tällä toimintamallilla kustannukset pysyvät kurissa, ja sinä pystyt testaamaan, mikä sanoma puree parhaiten asiakkaisiisi.


Videossa on voimaa

Kuva pysäyttää some-virrassa. Sano se kuvan kera kymmenessä sekunnissa. Tilaa nyt!

 


Ihmiset muistavat kasvot

Kasvot erottuvat kuvavirrasta ja ne muistetaan. Tämän vuoksi sosiaalisen median markkinoinnissa kannattaa kokeilla myös oman asian kertomista videolla. Lue New Scientist -lehdestä, kuinka kasvojen tunnistaminen on ollut lajin säilymiselle tärkeä ominaisuus: “Our knack for remembering faces is a highly evolved skill“.

Lue myös blogista tilastoja ja asiantuntijan analyysi videomarkkinoinnin kasvusta.


Katso myös Kutomo Rasinmäen esittelyvideo

 


Ota yhteyttä – käydään yhdessä toiveesi läpi

Ensitapaaminen on aina maksuton.

info@saracommunications.fi
040 759 7020