Uuden yrittäjän palvelut

Tykkäsitkö? Näytä se myös muille.

 

Uuden yrittäjän palvelut

Haluan olla mukana parantamassa aloittavien pienten ja keskisuurten yritysten menestysmahdollisuuksia. Kerron, huudan ja kuiskaan sekä jaan täällä verkkosivuilla tietoa, kuinka aloittava yrittäjä voi parantaa omia menestymismahdollisuuksia panostamalla heti alusta alkaen suunnitelmalliseen markkinointiin.

Se kaikkein tärkein alkuun:

Ilman näkyvyyttä on vaikea onnistua asiakashankinnassa. Vapauta kätesi ja keskity omiin vahvuuksiisi. Tilaa Viestintäklinikan starttipaketti. Suunnittele markkinointi ja markkinointieurojen käyttö. Laita somemarkkinoinnin eurot oikeaan paikkaan.

 

Yrityksen näkyvyys.
Yrityksen näkyvyys.

Ajattelepa seuraavaa tilannetta: Olet aina haaveillut kirjan kirjoittamisesta. Kirjoitat sen. Käytät siihen yöt ja viikonloput. Valvot miettien sen sisältöä. Haaveilet sen valmistumisesta. Heräät  väsyneenä – koska illalla halusit kirjoittaa vielä yhden asian ja vielä ja vielä yhden. Kirja valmistuu. Printtaat sen nätiksi pinoksi. Ja pistät laatikkoon. Kukaan ei näe eikä kuule siitä, saati että lukisi sen. Et saa kiitosta etkä kritiikkiä. Oletko täysin tyytyväinen? Moni ei olisi.

Sitten laita kirja-sanan tilalle yritys-sana. Oletko valvonut öitä, puurtanut ja rakentanut, jotta saat yrityksesi – unelmasi – jalkeille? Mutta sitten et panostakaan markkinointiin. Eikö se ole sama kuin käsikirjoituksen laittaminen laatikkoon? Ainakaan se ei anna yritykselle parasta mahdollisuutta onnistua. Markkinointi ei ole ihmekeino saada nopeasti rahaa, mutta ilman markkinointia yrityksesi mahdollisuudet näkyä ja saada asiakkaita pienenevät.

Pohdi hetki kirjoittamaani. Mitä ajatuksia se sinussa herättää? Itse ajattelen, että samoin kuin kirjanpito on pakollista, on myös markkinointi, vaikka laki ei siitä määrääkään. Markkinoinnin avulla voit julkaista koko maailmalle tuotteesi, unelmasi, yrityksesi. Go for it!

Rakkaudella, Sari

 


 

Näin pääset alkuun:

Ota nyt yhteyttä, laita viestiä tai soita – ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton


Sara Communications voi lähettää satunnaisesti palveluihinsa liittyviä uutisia ja mainoksia minulle. Voit milloin tahansa perua luvan info [@] saracommunications.fi: viestiksi: Poista.


Tutustu myös muihin tietopaketteihimme:

 

Puhu hyvin.
Puhu hyvin.

 

Hissipuhe
Hissipuhe.